پروتز ساق پا چیست؟ آیا از ظاهر پاهای خود ناراضی هستید؟ اگر شما نیز دارای پاهای بیش از حد لاغر و باریک هستید و احساس ناخوشایندی در این باره دارید، خواندن این مطلب را به شما توصیه می کنیم. پروتز ران و ساق پا یکی از بهترین روش هایی است که با برجسته سازی ساق و ران موجب تناسب ظاهری و افزایش اعتماد به نفس افراد خواهد شد. هدف از نگارش این مقاله آشنایی هر چه بیشتر شما عزیزان با پروتز ساق و ران و مزایای آن می باشد.
مرکز تخصصی ساخت پروتز پا کاویان کلینیک با بیش از 10 سال سابقه در زمینه ساخت انواع اعضاء مصنوعی و کمک حرکتی همراه شما عزیزان خواهد بود. برای مشاوره رایگان با شماره 91008881 -021 در ارتباط باشید. با ما در ارتباط باشید
در ادامه خواهید خواند:
روش های افزایش حجم ساق و ران پا
بیشتر بدانید: پروتز پا ارزان را از کدام کلینیک تهیه کنیم؟
افزایش حجم پا با ورزش- استفاده از نیروهای ترکیبی: نیروهای ترکیبی موجب به کارگیری عضلات مختلف در پا شده و نهایتا منجر به افزایش حجم عضلات پا خواهد شد.
- مقدار تمرین نسبت به توان بدنی: برای دست یافتن به حجم مورد نظر در پاها نیاز به ست های کافی در هر تمرین می باشد تا با درگیر شدن عضلات، حجم آن ها افزایش یابد.
- دامنه تکرار صحیح: افزایش دامنه تعداد تکرار هر تمرین موجب گسترش بافت عضلات و حجیم ترشدن آن ها می شود.
- استراحت میان ست ها: فرصت ریکاوری به عضلات بین هر ست، تمرینات را موفقیت آمیز خواهد کرد.
بیشتر بدانید: بهترین مرکز ارتوپدی و ساخت پروتز پای مصنوعی [سفارش+ تعمیر]
حجیم شدن ساق و ران پا با تزریق چربیبیشتر بدانید: بهترین پروتز پا در ایران
چاق شدن ساق پا با تزریق ژلبیشتر بدانید: معرفی و شناخت اجزا و لوازم پروتز پا
افزایش حجم پا از طریق پروتزپروتز ران و ساق پا یا پروتز سیلیکونی ساق پا جهت حجیم شدن و تقویت عضلات پا به کمک پروتز استفاده می شود. این روش یک روش جراحی پلاستیک محسوب می شود که موجب بهبود اندازه و شکل ران و ساق پا شده و افزایش دهنده تناسب در پاها می باشد. به طور کلی می توان گفت که این روش یک فرآیند سرپایی بوده که انجام آن حدود 1 ساعت زمان خواهد برد. جهت کاشت پروتز در نواحی پشت ران و ساق، خطوطی ایجاد می شود و سپس جراح فضای مناسبی را برای قرار گیری پروتز مهیا می کند. نسبت به نیاز بیمار پروتز را می توان در هر یک از بخش های داخلی، بیرونی یا بالای ساق و ران قرار داد. در نهایت برش توسط نخ بخیه بسته شده و با بانداژ محل جراحی بسته خواهد شد. پس از گذشت چند روز از جراحی، فرد قادر به انجام فعالیت های روزمره خود خواهد بود، اما بیمار ناچار به تعویق انداختن فعالیت های شدید فیزیکی و سنگین به مدت شش ماه می باشد. به جهت تقویت ساق پا و زیباتر دیده شدن ظاهر پا، لیپوساکشن نیز صورت می گیرد. از جمله مراقبت های پس از جراحی پروتز به جهت کمک به کاهش حرکت پروتز و کنترل تورم، استفاده از ساپورت مخصوص می باشد که به مدت 3 هفته به طور مداوم باید پوشیده شود. شایان به ذکر است که جهت دستیابی به نتیجه دلخواه باید پروتز ران و ساق را با بالاترین کیفیت از مراکز معتبر تهیه کرد و به متخصص شایسته و مجرب مراجعه نمود.
با پروتز ساق پا بیشتر آشنا شوید
مزایای استفاده از پروتز ران و ساق پا
- افزایش تناسب پا با سایر قسمت های بدن
- ایجاد منحنی طبیعی و زیبا و بهتر دیده شدن زانو و مچ پا
- ایجاد تعادل بیشتر در افرادی با عضلات تحلیل رفته در ساق پا
- رشد نامناسب عضلات ساق پا
- بیماری اسپینا بیفید
- بیماری فلج اطفال
- آسیب در اندام تحتانی
- باریک و لاغر بودن بیش از حد پاها
- تعادل نداشتن در اندام های تحتانی
- عدم دستیابی به عضلات برجسته پاها
چه افرادی کاندیدای مناسبی جهت انجام پروتز ران و ساق پا هستند؟
اکثر افرادی که به دنبال روش های چاق کردن ساق و ران پا هستند، خواهان پاهایی عضلانی و خوش فرم می باشند که از طریق ورزش قادر به دستیابی به اندام دلخواه خود نیستند. به طور متوسط 57 درصد از آقایان و 47 درصد از بانوان از پروتز ران و ساق پا استقبال می کنند. اگر شما نیز خواهان انجام پروتز پا هستید، باید شرایط ذکر شده در زیر را دارا باشید:
- عدم ابتلا به بیماری های زمینه ای
- نداشتن سابقه ابتلا به اختلالات خون
- عدم وجود زخم های قابل ملاحظه در بدن
- عدم گردش خون کم یا ضعیف
- نداشتن انتظارات غیر واقع بینانه
مدت زمان ماندگاری پروتز ساق پا
در صورتی که پس از پروتز، فرد با عوارض عمده ای مواجه نشود و همه چیز به خوبی پیش رود، پروتر ران و ساق پا ماندگار و دائمی خواهد بود. از جمله دلایلی که ممکن است فرد را ناچار به برداشت پروتز کند، می توان به آسیب دیدگی، جراحت و اختلالات گردش خون اشاره کرد. در صورت نارضایتی از نتیجه جراحی و در خطر بودن سلامت بیمار، پروتز خارج خواهد شد و در غیر این صورت پروتز به صورت دائمی در پاها باقی می ماند.
عوارض و خطرات احتمالی پروتز ساق پا
هر گونه عمل جراحی خطرات و عوارضی را به همراه دارد. بنابراین با وجود رضایت بالای افراد از جراحی پروتز ران و ساق پا، این عمل نیز عوارض شناخته شده ای دارد که به شرح آن ها می پردازیم. از عوارض پروتز در نواحی گفته شده می توان به حساسیت نسبت به ماده بی حسی، ابتلا به عفونت، تغییر موقعیت پروتز و خونریزی را نام برد. البته موارد ذکر شده بسیار نادر بوده و احتمال ایجاد این عوارض بسیار کم می باشد. ضعیف شدن عضلات مجاور پروتز از دیگر موارد نادری است که ممکن است در پای فرد ایجاد شود.
نتیجه نهایی
افرادی با پاهای لاغر و باریک، به دنبال بهترین روش جهت تناسب در پاها و افزایش جذابیت و زیبایی پا می باشند. از این رو در این مقاله به معرفی روش هایی جهت حجیم کردن عضلات پا پرداختیم که این روش ها عبارتند از: ورزش، تزریق چربی، تزریق ژل و جراحی پروتز. از میان روش های ذکر شده، پروتز ران و ساق پا یک روش دائمی بوده و از محبوبیت بالایی بین عموم برخوردار است. فراموش نکنید که تهیه پروتز از مراکز معتبر، در نتیجه نهایی بسیار موثر خواهد بود. کلینیک کاویان طب یکی از بهترین مراکز در این زمینه می باشد که با برخورداری از کادری مجرب و پیشرفته ترین تجهیزات، محصولات باکیفیتی را ارائه می دهد. این کلینیک با بیش از 10 سال سابقه همراه شما خواهد بود تا بهترین بازخورد را از نتیجه جراحی پروتز ران و ساق پا کسب نمایید.
مرکز تخصصی ساخت پروتز پا کاویان کلینیک با بیش از 10 سال سابقه در زمینه ساخت انواع اعضاء مصنوعی و کمک حرکتی همراه شما عزیزان خواهد بود. برای مشاوره رایگان با شماره 91008881 -021 در ارتباط باشید. با ما در ارتباط باشید