صندل طبی

تفاوت صندل طبی با صندل معمولی چیست؟ صندل طبی چه ویژگی هایی دارد؟ آیا هدف شما از تهیه صندل استفاده روزمره است یا استفاده در مهمانی؟ اگر قصد خرید صندل را دارید، اما در انتخاب میان صندل طبی یا معمولی دچار تردید هستید، این مطلب از کاویان طب را تا انتها مطالعه نمایید. در ادامه این مطلب به طور کامل به شرح ویژگی ها، مزایا و تفاوت های کفی طبی با کفی معمولی خواهیم پرداخت. 

مجموعه تخصصی ارتز و پروتز کاویان کلینیک با بیش از 10 سال سابقه در زمینه ساخت انواع اعضاء مصنوعی و کمک حرکتی همراه شما عزیزان خواهد بود. برای مشاوره رایگان با شماره 91008881 -021 در ارتباط باشید.
با ما در ارتباط باشید

صندل طبی

ضرورت استفاده از صندل طبی چیست؟ 

بسیاری از افراد به جهت راحتی بیشتر در پا خصوصا در فصول گرم سال، در محل کار یا ‌‌منزل از صندل استفاده می کنند. از آن جایی که برخی از افراد روزانه بیش از 15 ساعت این صندل ها را مورد استفاده قرار می دهند، تهیه یک جفت صندل طبی مناسب و با کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است. پوشیدن این صندل های طبی نه تنها هیچ گونه ضرری نداشته، بلکه فواید بسیاری خواهد داشت که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت. 

فواید پوشیدن صندل طبی 

از مهم ترین مزیت صندل طبی، می توان کمک به درمان و بهبود بسیاری از مشکلات پا اشاره نمود. درمان آرتروز زانو، خارپاشنه، درد زیر پنجه، پینه شست پا، میخچه، التهاب فاسیای کف پا از جمله فواید پوشیدن این صندل های طبی می باشد. اگر تصور می کنید که استفاده از صندل طبی تنها به درمان بیماری های پا کمک می کند، باید بدانید که این صندل ها علاوه بر درمان و‌ پیشگیری از بیماری های ذکر شده، جهت بهبود بیماری های زیر نیز به کار برده می شوند: 

  • درمان درد کمر 
  • جلوگیری از آرتروز و انحرافات کمر، پنجه و ساق پا 
  • کمک به بهبود گردش خون در پا خصوصا در افراد دیابتی 

ویژگی های صندل طبی 

صندل های طبی ویژگی های متعددی داشته که سبب تمایز آن با صندل های معمولی شده است. زیره صندل و حمایت از ‌گودی کف پا توسط صندل های طبی را می توان از مهم ترین تفاوت صندل های طبی با صندل های معمولی دانست. در ادامه ویژگی های صندل طبی را شرح خواهیم داد تا متوجه تفاوت این صندل طبی با صندل معمولی شوید:

حمایت از قوس کف پا 

همان طور که در بالا به این نکته اشاره شد، صندل های طبی به خوبی از قوس کف پا حمایت می کنند. شایان به ذکر است که قوس کف پا، بخش مهمی از ساختار پا می باشد که متحمل وزن بدن در موقعیت های ایستاده و به هنگام راه رفتن می باشد. بنابراین در صورتی که صندل ها از این قوس در پا محافظت نکنند، سبب بروز بیماری های متعددی خواهند شد. صندل های طبی ضمن محافظت از قوس پا، از صافی کف پا نیز محافظت کرده و مانع از تحت فشار قرار گرفتن بافت های کف پا و آسیب دیدگی آن ها خواهد شد. 

داشتن پاشنه یا لژ 

بسیاری از افراد به هنگام خرید صندل طبی تصور می کنند که باید به دنبال صندلی با کفی تحت و بدون پاشنه باشند. این در حالی است که به هیچ عنوان نباید صندل هایی با کفی تخت را تهیه نمود، زیرا در این صندل ها به فرم کف پا توجه نشده و عدم رعایت استانداردهای لازم در آن سبب بیماری هایی در کمر و پا خواهد شد. به طور معمول صندل های طبی استاندارد، دارای لژی به ارتفاع 1/5 تا 4 سانتی متر می باشد. 

پهن بودن جلوی صندل 

از دیگر ویژگی های صندل های طبی، می توان به پهنای مناسب آن ها در جلوی پنجه اشاره نمود. صندل هایی با این ویژگی از انحراف پا به سمت چپ و راست به هنگام راه رفتن جلوگیری کرده و از افتادن انگشتان روی یکدیگر ممانعت خواهند کرد. بسیاری از آسیب های وارده به پا ناشی از عدم رعایت این نکته در کفش ها و صندل های معمولی می باشد. 

لایه حمایتی در کف صندل 

صندل های طبی استاندارد در کف دارای لایه حمایتی می باشد که این امر سبب افزایش ضخامت این صندل ها نسبت به سایر صندل های معمولی شده است. یکی از روش های تشخیص صندل های طبی از صندل های معمولی، توجه به ضخامت صندل و لایه حمایتی آن می باشد. 

رویه انعطاف پذیر

انعطاف پذیر بودن رویه صندل از دیگر ویژگی های این صندل های طبی می باشد که سبب راحتی پا هنگام استفاده از صندل خواهد شد، زیرا سفت بودن صندل های طبی سبب آزار پا می شوند. 

داشتن کفی مناسب

اگر هدف از تهیه صندل طبی، درمان بیماری خاصی باشد، درون صندل کفی های مخصوصی قرار داده می شود که به بهبود عارضه ایجاد شده در پا کمک نماید. برای مثال جهت بهبود کف پای صاف، از کفی های سفت، انعطاف پذیر و دارای بالشتک استفاده می شود.

نرمی کف و پاشنه صندل 

نرمی کف و پاشنه صندل درون صندل های طبی به گونه ای است که راحتی لازم را درون پای فرد فراهم کرده و در این حال از دفرمه شدن حالت پاها جلوگیری می کند.

انواع صندل طبی 

حال که با ویژگی ها و مزایای صندل طبی آشنا شدید، قصد داریم انواع این صندل ها را به شما عزیزان معرفی کنیم تا در صورت نیاز بتوانید با تهیه آن ها، به درمان عارضه ایجاد شده در پا کمک نمایید. البته لازم به ذکر است که این کفی ها تنها جهت درمان بیماری پا به کار برده نمی شوند، بلکه گاهی اوقات افراد برای حفظ ساختار سلامت پاها، این صندل ها را مورد استفاده قرار می دهند.

صندل های طبی را می توان بر اساس ظاهر و ‌‌کارایی در دسته بندی متفاوتی قرار داد. در ادامه به معرفی انواع صندل های طبی بر اساس ظاهر خواهیم پرداخت: 

صندل طبی بدون بند 

این نوع صندل ها از نظر ظاهر همانند صندل های معمولی بوده و بیشتر مناسب فصل تابستان می باشد. این صندل های بدون بند به آن دسته از افرادی که تحمل کفش ها و صندل های جلو بسته را ندارند توصیه می شود. از آن جایی که این صندل ها پهنای مناسبی در جلوی پا دارند، راحتی بسیاری را در پا ایجاد خواهند کرد. اگر به دنبال صندل طبی جهت حفظ قوس کف پا هستید، صندل طبی بدون بند گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. 

صندل طبی بند دار 

آن دسته از افرادی که به دلیل عدم تعادل قادر به حفظ تعادل خود درون صندل های طبی نیستند، می توانند با تهیه صندل طبی بند دار، علاوه بر حفظ تعادل پا بدون هیچ نگرانی این صندل ها را مورد استفاده قرار دهند. 

صندلی طبی جلو باز

هر دو صندل بند دار و بدون بند صندل های طبی می توانند به صورت جلو باز تولید شوند. افرادی که به بیماری های انگشت پای چکشی یا هالوس والگوس در پا دچار شده اند، می توانند جهت کاهش فشار از روی انگشتان، صندل طبی جلو باز را تهیه کنند. 

صندل طبی جلو بسته 

هدف از طراحی این صندل ها، محافظت از انگشتان پا می باشد. این صندل ها دارای رویه ای یک دست بوده و روی پا را به طور کامل پوشش خواهند داد. البته استفاده از صندل طبی جلو بسته بیشتر در مردان دیده می شود.

انواع صندل های طبی از نظر کارایی در درمان بیماری ها را می توان در دسته بندی زیر قرار داد:

صندل طبی مناسب افراد دیابتی 

قطعا می دانید که بیماران دیابتی نسبت به سایر افراد پاهای حساس تری دارند و با کاهش جریان خون در پاها مواجه اند. به همین جهت در معرض زخم و تاول و در نتیجه پای دیابتی قرار دارند. بنابراین این افراد باید در مراقبت از پاهایشان دقت بالایی را به خرج دهند.

خوشبختانه در کلینیک های ارتوپدی، صندل های طبی مخصوصی برای افراد دیابتی طراحی و تولید می شود تا ضمن محافظت از سلامت پاها، راحتی بسیاری را در پای این افراد ایجاد کنند. از ویژگی های بارز این صندل های طبی، می توان به جلوگیری از ورود گرد و خاک به صندل و به حداقل رساندن آسیب ها و التهابات پوستی اشاره نمود. 

صندل های طبی برای پاهای قوس دار 

برخی از افراد از بدو تولد، به صورت ارثی با به دلیل استفاده از کفش های نامناسب و عارضه ایجاد شده در پا، از عارضه کف پای صاف رنج می برند که در این صورت می توان به کمک صندل های طبی مخصوص، فشار وارده بر قسمت قوس کف پا را کاهش داد. طراحی این صندل ها به گونه ای است که تمامی قسمت های قوس و پاشنه را پوشش داده و امکان راه رفتن راحت و آسان را برای فرد فراهم می کنند. 

صندل طبی برای درمان خار پاشنه

عوامل متعددی در ایجاد خارپاشنه دخیل هستند که از جمله آن ها می توان به شل شدن عضلات ساق پا، ورزش سنگین، وزن زیاد و … اشاره نمود. صندل های طبی مخصوص خار پاشنه با داشتن کفی و زیره سیلیکونی، روشی قطعی جهت درمان عارضه خارپاشنه می باشند. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که هر صندل طبی مخصوص بیماری و فرم پای خاصی می باشد. بنابراین بهتر است که این صندل ها را از کلینیک های ارتوپدی معتبر از قبیل کلینیک کاویان طب با کیفیت بالا و به صورت سفارشی تهیه کنید. 

صندل طبی

خرید کفی طبی 

اگر قصد خرید صندل طبی جهت درمان عارضه ایجاد شده در پا را دارید، می توانید به کلینیک کاویان طب مراجعه نموده و این صندل ها را با بهترین متریال و کیفیت بالا تهیه نمایید. در این کلینیک در صورت نیاز پاهای شما توسط دستگاه اسکن بررسی شده و متناسب با شرایط پا، بهترین صندل طبی طراحی و تولید می شود. 

مجموعه تخصصی ارتز و پروتز کاویان کلینیک با بیش از 10 سال سابقه در زمینه ساخت انواع اعضاء مصنوعی و کمک حرکتی همراه شما عزیزان خواهد بود. برای مشاوره رایگان با شماره 91008881 -021 در ارتباط باشید.
با ما در ارتباط باشید

نتیجه نهایی 

هدف از نگارش این مطلب آشنایی شما با عزیزان با انواع صندل طبی و ویژگی های کفی طبی بوده که در صورت نیاز می توانید با کیفیت ترین این صندل ها را از کلینیک کاویان طب تهیه نمایید. صندل های طبی علاوه بر این که به درمان بسیاری از بیماری های پا کمک می کنند، گزینه ای بسیار مناسب برای افرادی است که قصد حمایت از پاها و حفظ سلامت پا را دارند.  

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *